Wellness- en ontspanningsruimte aan de Puma

 

Dagelijks geopend van 1 april tot en met 3 november
Van 10u tot 13u en van 15u30 tot 19u00

In het hart van het Ile de Ré, de wellnessruimte van de "Puma", tussen de zee en de moerassen, is voor iedereen die zijn batterijen wil opladen, ontspannen, ontspannen…

In een verfijnde omgeving, met hoogwaardige materialen, kunt u uw spa, hammam en sauna privatiseren.

Vriendelijk met vrienden, intiem met familie, solo innerlijke reis, genieten van een echt moment van loslaten en een diepe zenitude.

Het kokende water van de overloop SPA geeft het een onberispelijke hygiëne. Water met een temperatuur van 36°C, ontlast de gewrichten, de jets activeren de bloedsomloop en verlichten de spierspanning, verbeteren de kwaliteit van de slaap…

HAMMAM, een zacht stoombad, ontlast de gewrichten, elimineert gifstoffen, verstevigt de huid en verlicht de spier en emotionele spanning. Met zijn etherische olie van eucalyptusolie zal het de ademhalingsvoordelen en vitaliteit vermenigvuldigen.

Het principe van SAUNA is het afwisselen van de Finse hitte, de kou van een Scandinavische waterval in een prachtige omgeving. SAUNA, een ware levenskunst, profiteert van de zuiverende deugden, de eliminatie van toxines en de bevordering van de bloedsomloop, het versterkt de natuurlijke afweer.

1 SPA toegang (hammam, sauna en jacuzzi) 60 minuten : 15 €
2 toegang : 28 €
3 toegang : 37 €
4 toegang : 40 €
5 toegang : 50 €
6 toegang : 60 €

Badjas, handdoek en slippers zijn aanwezig bij elke toegang.
Een waterfontein staat tot uw beschikking in de ruimte.