Ik boek

Re eiland

Wie heeft er nog nooit gehoord van het Ile de Ré of zelfs gedroomd van haar lange zandstranden? Het is een bekende vakantiebestemming in Charente Maritime, die verleid door de schoonheid van de natuur, de rijke geschiedenis en het erfgoed en de charme van zeevruchten.

Maakt niet uit hoe u van plan bent om uw vakantie door te brengen, is het Ile de Ré gebonden aan een activiteit moet u uw verwachtingen te voldoen voor u! Wandelaars en wandelaars zullen blij zijn om de prachtige natuurlijke omgeving van het eiland te ontdekken en na de paden die het gebied stip, ze flâneront panorama's in de punten van belang zijn ...

Fietsers zullen blij zijn om fietspaden rondom het Île de Re te vinden om de frisse lucht van de Atlantische kust haren vliegen genieten. De geneugten van de visserij op de voet bent u ook toegankelijk als de zee ingetrokken. Naar aanleiding van de veiligheidsregels en de visserij, zal u de mogelijkheid om maritieme schatten en de smaak te vinden. Het Ile de Ré is ook bekend om zijn oesterkweek te genieten met een wijnland.

Het Ile de Ré, stranden, bossen en rijke flora en fauna wachten op uw aankomst op Camping Le Puma!